��oj 515   28.03.2017
прва страница линкови контакт
Најнов број
Импресум
Маркетинг
Архива
Пребарај
Обдарен со многу таленти, Тито, секако, беше талентиран лингвист. Тој никогаш го научил мајчин јазик. Јас не може да судам за неговото познавање на рускиот јазик, но јас се сомневам дека тоа е слично на познавање на германскиот јазик
КОЛУМНИ
Ристо Поповски
AЛЕКСАНДАР ЛИТОВСКИ
НИКИЦА КОРУБИН
ГОРДАНА ПОПСИМОНОВА
АТАНАС ВАНГЕЛОВ
АНА ЧУПЕСКА СТАНИШКОВСКА